понеділок, 3 лютого 2020 р.

ТРЕНІНГ "КОМАНДОУТВОРЕННЯ"

ШКІЛЬНИЙ ТРЕНІНГ
У будь-якому колективі (навчальному, виробничому) виникає питання, пов'язане з груповою згуртованістю. Питання це важливе тому, що від рівня розвитку колективу, його згуртованості залежить ефективність роботи установи, а також психологічний комфорт кожного її члена.

Згуртування - це можливість для колективу стати єдиним цілим для досягнення конкретних цілей і завдань. Всі ми потребуємо підтримки і отримати її ми можемо тільки в своїй групі! Адже тільки згуртований колектив добивається багатьох вершин і перемог!
Вправи на згуртування дозволили учасникам тренінгу відчути себе єдиною злагодженою командою. Такі тренінги традиційно включають в себе велику кількість вправ на згуртування, вони піднімають тонус групи, підвищують її включеність і націленість на результат, що в свою чергу збільшує результативність тренінгу. Вправи на згуртування в короткі терміни перетворюють розрізнену групу в єдиний, злагоджений і чітко працюючий механізм. За це їх і цінують. Ці вправи допомогли нам взяти участь в ефективному і цікавому тренінгу "Командоутворення", який відбувся 31.01.2020.
















Немає коментарів:

Дописати коментар