середа, 28 серпня 2019 р.

Проект "Лялька у подарунок"


Завершена робота над першою частиною проекту "Лялька у подарунок". Це була цікава, творча, плідна робота учнів, вчителів, адміністрації школи та команди професіоналів від #ТМVelna. Наші учні,щасливі та схвильовані, зі своїми ляльками, готові вирушати в дорогу та спробувати себе в ролі волонтерів. Як це? Ще пару годин і вони дадуть відповідь на це запитання! Все буде добре!

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ЮНИХ ВІДВІДУВАЧІВ АМБУЛАТОРІЇ



Ось і відбулась довгоочікувана зустріч з дітлахами. Учні Української загальноосвітньої школи I-III ступенів №13, члени шкільного євроклубу «Територія молоді» відправились зі своїми ляльками до амбулаторії №1 Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Селидівської міської ради», де представили проект "Лялька у подарунок", поділились спогадами про те,як цей проект реалізовувався. І наприкінці, подарували ляльок малюкам. Емоції зашкалювали,як у наших учнів, так і у малюків та їх батьків, ну, і ,звичайно,  у медперсоналу амбулаторії. 
Тож,як це - бути волонтером? Відповідь в щирих посмішках наших євроклубівців. Учениця 7 класу Мазур Даша поділилась своїм враженням: "Я так разчуялась,що аж подих перехопило,вони такі милі-ці малюки. Нехай вони будуть здорові та щасливі,а наші іграшки несуть їм радість та позитив". Все буде добре!

Немає коментарів:

Дописати коментар