середа, 28 серпня 2019 р.

ЛЯЛЬКИ ТІЛЬДИ


. Під час майстер-класу діти не тільки навчилися правильно кроїти одяг, а й створили дизайнерський одяг для своїх ляльок.
Щира подяка директорці ТМ Velna Німаніхіній Олені Анатоліївні, модельєру-конструктору Куштей Світлані та всім працівникам швейного цеху за проведений майстер-клас та сподівання на подальшу співпрацю.

Чекайте посту про результати майстер класу. 


Продовжуємо говорити про перші результати нового проекту. Проект стартував на уроках трудового навчання в 8 та 9 класах. Продовжив свій розвиток в стінах #ТМVelna під патронажем директорки Німаніхіної Олени Анатоліївни та її чоловіка. З нашими дівчатами працювали сама Олена Анатоліївна, модельєр-конструктор Куштей Світлана та працівники швейного цеху. Як приємно було спостерігати за роботою наших дівчат, з якою любовю вони добирали тканини до одягу своєї ляльки, як добирали аксесуари, створювали образ самої крутої та стильної ляльки. Отримали для себе великий досвід в пошитті дизайнерського одягу, подивилися,як працюють їхні батьки,як працює сучасне швейне обладнання. А я дивилася і думала,як же нам в школах не вистачає сучасного обладнання для роботи на уроках трудового навчання!!! Крик душі прямо!!! Дівчата втомилися,але уходили окриленими на подальшу роботу. Ну і, звичайно, як нагорода за роботу,фотосесія в професійній фотостудії, яка створена при швейному цехі. Яка дівчина не мріє стати фотомоделлю!!!😁🥰😜
Ще раз і, ще не раз,щира подяка директорці #ТМVelna Німаніхіній Олені Анатоліївні, модельєру-конструктору Куштей Світлані та всім працівникам швейного цеху за проведений майстер-клас та сподівання на подальшу співпрацю.Далі буде....🥰Дівчата налаштовані на подальшу плідну роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар